Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tom Beugelsdijk verruilt ADO den Haag voor Sparta’

Tom Beugelsdijk is dicht bij een transfer naar Sparta. Dit weet de Telegraaf te melden.De transfer is zeer opmerkelijk aangezien Beugelsdijk van de laatste twintig seizoenen maar liefst zeventien voetbaljaren onder contract stond in Den Haag. Tussendoor had hij enkele korte avonturen bij FC Dordrecht en FSV Frankfurt in Duitsland.

De Rotterdamse club liet via hoofdtrainer Henk Fraser eerder al weten hard op zoek te zijn naar een ervaren verdediger voor in het centrum. Met Beugelsdijk haalt Sparta een defensieve versterking in huis met ruime Eredivisie-ervaring.

Naar verwachting wordt de transfer binnen 24 uur afgerond, waarna Beugelsdijk zich kan aansluiten bij de spelersselectie van Sparta. De eredivisionist verloor afgelopen zondag nog met 3-0 van Feyenoord. Aankomende zaterdag neemt de club het op tegen het Franse Lens.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.