Voetbal4u.com

Eredivisie ‘ADO Den Haag wil voormalig Feyenoorder gaan halen’

ADO Den Haag heeft interesse om Calvin Verdonk te contracteren. De 23-jarige linksback heeft een contractvoorstel van de Hagenaars op zak, meldt Omroep West.

Verdonk zit zonder club, nadat hij deze zomer transfervrij vertrok bij Feyenoord. Hij was nog even in beeld om een halfjaar langer in De Kuip te blijven na de blessure van Tyrell Malacia, maar volgens Voetbal International kunnen de Rotterdammers zich dat niet veroorloven.

Verdonk leek een buitenlandse transfer te willen maken, maar heeft nu dus ook een optie in de Eredivisie. Volgens Omroep West zijn er naast ADO Den Haag nog meer clubs geïnteresseerd. Verdonk werd de laatste jaren door Feyenoord verhuurd aan FC Twente, NEC en PEC Zwolle.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.