Voetbal4u.com

Engeland Tahith Chong maakt transfer naar de Bundesliga

Manchester United-speler Tahith Chong gaat aankomend seizoen op huurbasis voor Werder Bremen spelen. Hij wordt voor een jaar gehuurd van de Engelse grootmacht.

De twintigjarige aanvaller stond zondagochtend al op het veld bij zijn nieuwe club, al maakte Werder bekend dat de laatste formaliteiten nog moeten worden afgerond. Bij Werder moet Chong de volgende stap in zijn ontwikkeling gaan zetten. Bij United had hij door de moordende concurrentie weinig uitzicht meer op speeltijd.

De twintigjarige Chong speelde afgelopen seizoen slechts 34 minuten in de Premier League. Het jaar daarvoor bleef hij steken op 36 minuten. Chong, die sinds 2016 onder contract staat bij United, ligt tot 2022 vast op Old Trafford.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.