Voetbal4u.com

Eredivisie Dikke onvoldoende voor Memphis Depay na winst op Man City

Olympique Lyon wist gisteren te verrassen door met 1-3 te winnen van Manchester City. Les Gones zetten een historische prestatie neer, zo luidt het oordeel, maar Memphis Depay was een dissonant.

Le Parisien zag dat Olympique Lyon na Juventus opnieuw een favoriet uit het toernooi kegelde. Juist de bekritiseerde beslissing om de Ligue 1 in maart stil te leggen, pakt nu voordelig uit, zo is de conclusie. ‘De frisheid lijkt een troef voor de Franse teams in dit toernooi. Zelfs Bayern München zal op zijn hoede moeten zijn. Lyon zette constant druk op City, dat niet in zijn spel kwam. Les Gones werden geen moment overspoeld door de blauwe vloed.’

‘Gewoon ongelooflijk’ en ‘helemaal gek’, zo vat France Football de 3-1 zege van Lyon samen. ‘Voor het eerste in de geschiedenis van de Champions League staan twee Franse clubs in de halve finale! Het wordt zelfs een duel tussen Frankrijk en Duitsland. Dinsdag is RB Leipzig – Paris Saint-Germain, een dag later Bayern München – Lyon. Ja, een honderd procent Franse finale is mogelijk!’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.