Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Groningen wil voormalig spits van Ajax gaan contracteren’

FC Groningen wil proberen om Richairo Zivkovic terug te halen. Jaren geleden verliet hij Groningen om voor Ajax te gaan spelen maar dit liep op niets uit. Nu staat de spits onder contract bij Changchun Yatai , maar een terugkeer naar het Hitachi Capital Mobility Stadion lonkt.

Voetbal International schrijft in ieder geval op zaterdag: “Richairo Zivkovic staat mogelijk voor een terugkeer bij FC Groningen. De spits van het Chinese Changchun Yatai speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Sheffield United in de Premier League. De Engelsen hebben nog steeds veel aanvallers onder contract, waardoor ze Zivkovic niet kunnen en willen overnemen. Ook FC Groningen zal dat financieel niet kunnen opbrengen, dus hoopt de club een huurovereenkomst te sluiten met de Chinezen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.