Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona zet bijna alle spelers op de transferlijst’

De directie van FC Barcelona is er klaar mee. Een zeer groot deel van de spelersgroep mag deze zomer de club gaan verlaten. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

De Catalaanse sportkrant heeft vernomen dat álle spelers te koop zijn, behalve Marc-André Ter Stegen, Frenkie de Jong en Lionel Messi. Ook de jongelingen Ansu Fati en Riqui Puig mogen niet weg. Luis Suárez is één van de zwaargewichten in de kleedkamer die kan vertrekken deze zomer. De 33-jarige Uruguayaan zou dan ruimte maken voor Lautaro Martínez van Internazionale.

Onder meer Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti, Ivan Rakitic en Arturo Vidal worden al langer richting de uitgang geduwd, maar ook Sergi Roberto en Nelson Semedo staan mogelijk voor een transfer. Verder meldt MD dat Barça niet geheel tevreden is over Jordi Alba en Antoine Griezmann, waardoor zelfs hun toekomst niet veilig is in Camp Nou.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *