Voetbal4u.com

Spanje ‘Topkandidaat Ronald Koeman wil Oranje gaan verlaten voor Barca’

Ronald Koeman is topkandidaat om de nieuwe trainer te worden van FC Barcelona. De bondscoach van Oranhe moet het stokje gaan overnemen van Quique Setien. Met dat nieuws pakt Catalunya Radio zondagmiddag uit.

Koeman heeft de deur zelf inmiddels ook open gezet voor Barcelona. Hoewel hij eerder nog aangaf in ieder geval tot en met het EK van volgend jaar zomer aan te blijven bij Oranje, is de lokroep uit Catalonië te groot, zo weet de omroep. Koeman ziet deze zomer als het ideale instapmoment, nu Barça klop heeft gekregen in de Champions League en de verwachtingen beduidend lager zijn. ‘Voor verbetering zorgen na een seizoen zonder prijzen, is altijd makkelijker’, klinkt het. Bovendien wil de clubleiding de bezem door de selectie halen: Marc-André Ter Stegen, Lionel Messi én Frenkie de Jong zijn als enigen onaantastbaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.