Voetbal4u.com

Spanje Journalist weet het zeker: “Lionel Messi ruilt Barça in voor deze club

De kans bestaat dat Lionel Messi FC Barcelona deze zomer zal gaan verlaten. Zo zei Fred Hermel in het radioprogramma After Foot van RMC Sport uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat Messi een plan heeft om Inter Miami te vervoegen.

Inter Miami speelt in de Major League Soccer en werd in 2018 opgericht. De club is deels in handen van ex-stervoetballer David Beckham.

Messi zou volgens verschillende media misnoegd zijn over de gang van zaken bij Barcelona en grondig nadenken over zijn toekomst. Enkel als er fundamentele veranderingen doorgevoerd worden, zou de Argentijn bij Barça willen blijven. Hermel voegde er in After Foot aan toe dat er mogelijk fiscale redenen meespelen in de beslissing van Messi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.