Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eljero Elia terug naar ADO Den Haag?’

Eljero Elia is een transfervrije speler en heeft de clubs voor het uitzoeken. In Nederland lonken FC Twente en ADO Den Haag naar zijn handtekening.

Laatstgenoemde zou wel eens een goede kans kunnen maken, want gisteren werd Elia iets verderop in de hofstad gespot bij een voetbaltoernooi op de velden van amateurclub HSV DUNO. “Nam hij bij DUNO vast een voorschot op een verder verblijf in Den Haag? In elk geval mooi om deze Haagse klassespeler te mogen verwelkomen”, schrijft de club op zijn officiële website.

Elia sprak reeds met zowel Twente als ADO over een mogelijke samenwerking, maar zijn salariseisen kunnen nog een probleem gaan vormen. De oud-Feyenoorder heeft samen met zijn vrouw en kinderen een huis aan de Monsterse kant van Den Haag, en bezit nog een muziekstudio vlakbij het stadion van ADO.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.