Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan zet Dumfries-transfer voorlopig op laag pitje’

Denzel Dumfries zal voorlopig niet worden gepresenteerd als nieuwe aanwinst van AC Milan. In Milaan blijft de Oranje-international weliswaar een kandidaat, maar hij is niet de nummer één op het verlanglijstje.

Serge Aurier is volgens Milan News aangewezen als prioriteit. Wel probeert de Italiaanse topclub het prijskaartje van 22 miljoen euro van Tottenham Hotspur omlaag te praten.

Zowel Dumfries als Emerson (Real Betis, gehuurd van FC Barcelona) is in beeld als Plan B. Echter, het Italiaanse medium stelt dat de belangstelling voor de PSV-aanvoerder voorlopig op een lager pitje is gezet. De contacten rond de Nederlander zijn de laatste dagen ook opgedroogd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.