Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Alfred Schreuder mee als assistent van Ronald Koeman’

Alfred Schreuder gaat naar verluidt mee met Ronald Koeman om als assistent te gaan fungeren bij FC Barcelona. Dit weet de Telegraaf te melden.

Alles wijst erop dat Koeman binnen afzienbare tijd gepresenteerd gaat worden in Barcelona. De huidige bondscoach van het Nederlands elftal hoopt Schreuder als assistent mee te kunnen nemen naar Camp Nou. De Spaanse club staat daar zelf ook voor open, nadat De Jong in gesprek met de clubleiding een ‘warme aanbeveling’ deed voor de Nederlander.

De Jong kent Schreuder nog goed uit zijn Ajax-tijd. De twee hadden een bijzondere klik en konden het goed met elkaar vinden. Schreuder had, samen Ajax-trainer Erik ten Hag, een belangrijk aandeel in de succesvolle Champions League-campagne van Ajax. De Amsterdammers versloegen onder meer Juventus en Real Madrid, voordat Tottenham Hotspur in de halve finale te sterk bleek.

Koeman en Schreuder moeten in Barcelona het stokje overnemen van de maandag ontslagen Quique Setién, die de deur werd gewezen na de kansloze 2-8 nederlaag in de Champions League tegen Bayern München.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.