Voetbal4u.com

Spanje ‘Europese grootmacht denkt Lionel Messi beet te hebben’

Manchester City denkt dat het een goede kans maakt op de handtekening van Lionel Messi. Dit weten de mediums The Mirror en Esporte Interativo te melden.

De Engelse grootmacht zou dankzij de steenrijke eigenaren ieder gewenst bedrag willen ophoesten om deze droomtransfer te verzilveren. Om die reden zou City zich eerste keus wanen als Messi daadwerkelijk voor een transfer opteert.

Recentelijk werd vooral Internazionale naar voren geschoven als topfavoriet. Ook de Chinese eigenaren van de Italiaanse topclub zien voldoende ruimte om Messi in te lijven. Zowel de hoofdrolspeler in kwestie als diens vader zouden al een huis hebben gekocht in de modestad.

Messi heeft een gelimiteerde transfersom van 700 miljoen euro in zijn aflopende contract staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.