Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lionel Messi razend om naderende Ajax-knaltransfer’

Het zou zomaar kunnen dat Luis Suarez deze zomer de overstap gaat maken naar Ajax. Iets dat zijn maatje Lionel Messi totaal niet ziet zitten.

Volgens de Spaanse media kreeg de Argentijn een paar maanden geleden de verzekering dat zijn goede vriend bij Barça mocht blijven: het contract van de Uruguayaan, dat in 2021 afloopt, zou zelfs met één jaar verlengd worden als hij een x-aantal wedstrijden voor de Catalanen zou spelen.

Door de 8-2 nederlaag in de Champions League tegen Bayern München is de situatie echter helemaal anders geworden. Barcelona wil ruimte maken in zijn salarishuis voor de nodige versterkingen en dus staat de grootmacht zeker niet afwijzend tegenover een verhuizing van Suárez naar Amsterdam.

Don Balón schrijft dat Messi dit totáál niet ziet zitten. De superster is naar verluidt helemaal klaar met de clubleiding en de loze beloften van voorzitter Josep Maria Bartomeu. Misschien vertrekt hij wel naar een club als Internazionale of Manchester City…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.