Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt volgt Ronald Koeman op sensationele naar Barcelona’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Nu Ronald Koeman met de scepter gaat zwaaien bij FC Barcelona geeft dit de nodige kansen aan wat landgenoten. Frenkie de Jong speelt al voor Barca en Matthijs de Ligt maakte vorig seizoen ook bijna de overstap. Maar hij koos toen voor een dienstverband bij Juventus.

Ondanks zijn maandenlange absentie door een schouderblessure zou Koeman het echter wel zien zitten om hem alsnog naar Camp Nou te halen. Daar heeft Barcelona wel een listige truc voor nodig.

De Ligt werd voor 75 miljoen euro gekocht door Juventus en de Italianen zullen gezien zijn waarde een fors hogere prijs op tafel willen zien. De Italiaanse website Calciomercatoweb schrijft dat Antoine Griezmann een sleutelrol moet spelen door de omgekeerde weg te beandelen. De Catalanen betaalden in 2019 nog 120 miljoen euro voor de Fransman en op die manier zou het Juventus moeten kunnen overtuigen.

De Ligt zou in Barcelona de opvolger moeten worden van Gerard Piqué. De ervaren Spanjaard dreigt het slachtoffer te worden van de renovatieklus in Catalonië en liet al weten open te staan voor een vertrek als de club dat noodzakelijk acht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *