Voetbal4u.com

Spanje ‘Ronald Koeman vanavond al gepresenteerd bij FC Barcelona’

De verwachting is dat Ronald Koeman vanavond al zal worden gepresenteerd als nieuwe trainer van FC Barcelona.

Het Algemeen Dagblad bericht: “FC Barcelona en de KNVB handelen momenteel de laatste formaliteiten af in de deal rond Ronald Koeman. In de loop van vandaag zal de overstap van de bondscoach naar de Spaanse topclub officieel worden gecommuniceerd. In Camp Nou staat vanavond een persconferentie gepland, Koeman vliegt zelf vandaag naar Barcelona.”

De onderhandelingen worden ‘in recordtijd gevoerd’. “Maandag gebeurde dat bij Koeman thuis, waar een delegatie van zijn nieuwe club zich meldde, onder aanvoering van bestuursvoorzitter Oscar Grau. Koeman en zijn zaakwaarnemer Rob Jansen bereikten in een aantal uren overeenstemming over een contract voor meerdere jaren. Het was voor Koeman geen optie om slechts één seizoen aan de slag te gaan in de monsterklus die hem wacht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.