Voetbal4u.com

Spanje “Lionel Messi moet worden vervangen bij FC Barcelona’

Ronald Koeman lijkt Lionel Messi te willen behouden voor FC Barcelona. Volgens Johan Derksen zou hij er beter aan doen om afscheid te nemen van de Argentijnse sterspeler.

Derksen is duidelijk bij SBS: “Koeman moet er de bezem door halen. Ik begrijp wel dat die jongen heel gulzig is om naar Barcelona te gaan, daar zit hij al jaren op te wachten, maar het is het moeilijkste moment wat hij uit kan kiezen. Hij moet er volkshelden uit gooien. Ik vind ook dat Messi aan vervanging toe is.”

De voetbalanalist legt uit: “Messi heeft nog maar zelden zo’n dribbel waarmee hij beslissend is, tegen Bayern had hij één keer zo’n actie en voor de rest wandelt hij rond. Het blijft een goede voetballer, maar tegen Bayern heb je gezien dat dat niet genoeg is. Je moet ook fysiek top zijn.”

“Een elftal kan het zich niet meer permitteren dat bij balverlies er één of twee niet meedoen. Bij balverlies doet hij niet mee, dan laat hij het helemaal uit de hand lopen…”, aldus Derksen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.