Voetbal4u.com

Eredivisie Perr Schuurs debuteert in selectie van het Nederlands Elftal

Perr Schuurs is voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Dit heeft de KNVB bekend gemaakt.

Komende maand staan er interlands tegen Polen en Italië op het programma en de verdediger van Ajax is nu voor het eerst opgeroepen voor de voorselectie. Samen met AZ is Ajax bovendien hofleverancier. Ook Donny van de Beek, Daley Blind en Quincy Promes zijn geselecteerd. Volgende week wordt de definitieve selectie bekend gemaakt en zal duidelijk worden of Schuurs zich ook meteen in Zeist mag melden.

In de voorlopige selectie van Jong Oranje is Ajax met liefst zes spelers ook uitstekend vertegenwoordigd. Carel Eiting, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Noa Lang, Kjell Scherpen én Jurriën Timber mogen allemaal hopen op een plekje in de selectie voor de kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Noorwegen. Ekkelenkamp en Timber werden nog niet eerder opgenomen in de voorselectie. Gravenberch werd in maart al geselecteerd, maar die duels werden toen vanwege het coronavirus afgelast.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.