Voetbal4u.com

Spanje Gerard Deulofeu: ‘Koeman heeft mij helemaal niets gebracht’

Ronald Koeman kan na zijn aanstelling als trainer van FC Barcelona rekenen op positieve kritieken maar ook op de nodige negatieve kritieken. Zo is Gerard Deulofeu niet bijster positief over de aanstelling. In een interview met OK Diario gaat hij er op in.

De aanvaller staat momenteel onder contract bij Watford, maar speelde een aantal jaren geleden onder Koeman bij Everton. Deulofeu was naar eigen zeggen niet bepaald onder de indruk wat de Nederlandse oefenmeester daar voor kwaliteiten liet zien.

Volgens Deulofeu heeft hij van Koeman dat seizoen niets kunnen leren. “Koeman heeft mij in die zes maanden bij Everton helemaal niets bijgebracht. We zullen zien hoe Barcelona het de komende maanden gaat doen”, stelt Deulofeu aan het Spaanse medium.

Deulofeu, die een verleden heeft bij Barcelona, degradeerde dit seizoen met Watford uit de Premier League. Hoewel hij nog over een meerjarig contract beschikt, eist de Spanjaard deze zomer te vertrekken. “Ik weet nog steeds niet waar ik heen ga, al is de Spaanse competitie zeker een optie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.