Voetbal4u.com

Hoofdnieuws El Chiringuito: ‘Ajax legt bod neer van 15 miljoen bij FC Barcelona’

Volgens het medium El Chiringuito heeft Ajax een bod uitgebracht bij FC Barcelona voor Luis Suarez. Het zou gaan om een transfersom van vijftien miljoen euro.

Eerder werd al bekend dat de marktwaarde van Suárez vastgesteld is op 28 miljoen euro, maar Ajax is niet van plan dat bedrag op tafel te leggen. De aanvaller staat nog tot het einde van volgend seizoen onder contract in Camp Nou.

Barcelona zou wel oren hebben naar een verkoop van Suárez, een van de grootverdieners bij de club. Mocht de Uruguayaan kiezen voor Ajax, dan zal hij een aanzienlijk deel van zijn Barcelona-salaris in moeten leveren. Barça hoopt door de verkoop van een aantal grote spelers ruimte te maken voor coach Ronald Koeman om nieuwe aankopen binnen te halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.