Voetbal4u.com

Spanje BOM in BARCA: ‘Lionel Messi niet blij met komst van Ronald Koeman’

Lionel Messi zou helemaal niet blij zijn met de aanstelling van Ronald Koeman bij zijn club FC Barcelona. Hiermee pakt het medium OK Diario uit.

Volgens de berichtgeving is Messi er niet van overtuigd dat Koeman, die recent werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Quique Setién, het tij kan keren bij Barça. De Argentijnse dribbelaar zou zich niet kunnen vinden in de aanstelling van Koeman, waardoor een vertrek uit Catalonië weer wat dichterbij lijkt te komen.

Messi nam een paar dagen terug een break van zijn vakantie om met Koeman te praten over de toekomst. De Nederlander wil de club weer de beste ter wereld maken, maar kon Messi blijkbaar niet overtuigen. De vedette wordt met verschillende clubs in verband gebracht zoals Internazionale, Paris Saint-Germain en Manchester City.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.