Voetbal4u.com

Eredivisie ADO Den Haag contracteert zeer talentvolle aanvaller van AS Roma

ADO Den Haag heeft zich voor de komende seizoenen versterkt met Vicente Besuijen. De 19-jarige komt over van AS Roma waar hij de hoogste jeugdteams doorliep.

De in Colombia geboren Nederlander komt oorspronkelijk uit de jeugdopleiding van Ajax en FC Volendam. In de academie van Volendam wekte hij de aandacht van Roma. Besuijen speelde de afgelopen drie jaar voor de hoogste jeugdteams van Roma en trainde regelmatig mee met de eerste selectie van de Giallorossi.

Bij ADO kan Besuijen daadwerkelijk zijn debuut in het betaald voetbal maken. “Vicente is één van de meest talentvolle vleugelspitsen van ons land in zijn leeftijdscategorie. We zijn zeer content met deze ambitieuze en snelle speler, die in vrijwel alle vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje heeft gespeeld”, zegt Martin Jol als hoofd van ADO’s technisch hart op het clubkanaal van de Residentieclub.

Besuijen: “De club sprak tijdens de gesprekken veel geloof in mij uit. Het gevoel is goed en warm. Ik hoop hier veel speelminuten te maken. Dat is me erg goed bevallen. Het is een leuke groep, waarin ik goed ben opgevangen. Wat voor type speler ik ben? Ik ben een aanvaller die ervan houdt om acties te maken en snelheid te gebruiken tussen de linies. Uiteraard wil ik ook altijd productief zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.