Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona heeft Messi-opvolger al in het vizier’

FC Barcelona houdt deze zomer rekening met een vertrek van Lionel Messi. Mocht hij daadwerkelijk zijn koffers pakken dan weten ze al wie zijn opvolger moet gaan worden. Ze zien het namelijk zitten in zijn landgenoot Paulo Dybala.

De 26-jarige smaakmaker is al gelinkt aan een vertrek bij Juventus. Dybala weigert zijn contract te verlengen in Turijn, mede omdat hij zijn salaris wil verdriedubbelen. Door het grote gat tussen vraag en aanbod zijn verschillende clubs in de running en daar zou dus ook FC Barcelona tussen zitten.

Tuttosport schrijft dat Dybala in het gat moet springen wat Messi potentieel achter zich laat. De sterspeler van Barcelona heeft een aflopend contract en liet coach Ronald Koeman al weten dat hij niet staat te springen om een langer verblijf. Internazionale is naar verluidt topkandidaat om hem in te lijven, met ook Manchester City en Paris Saint-Germain als opties.

FC Barcelona denkt dat Dybala voor de komende jaren een kwaliteitsimpuls zou zijn. Wel moet er eerst verkocht worden, al dan niet Messi, om zijn komst überhaupt mogelijk te maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.