Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Luis Suarez plus 20 miljoen voor Donny van de Beek’

FC Barcelona wil zich graag gaan versterken met Ajax-middenvelder Donny van de Beek. Alleen is het probleem zijn prijskaartje van 55 miljoen euro. En daarom willen de Catalanen creatief uitpakken.

El Mundo Deportivo maakt op zondagochtend een simpel optelsommetje en stelt dat Luis Suárez wel eens de sleutel kan zijn tot een deal. In Amsterdam hoopt men immers op een weerzien met de Uruguayaan, die nog vastligt in Catalonië tot medio 2021 (met een optie voor nóg een seizoen) waardoor hij toch een bepaalde transferwaarde vertegenwoordigt.

Het bovengenoemde dagblad denkt dat directeur voetbalzaken Marc Overmars wel te overtuigen is met een bod van 20 miljoen euro plus Suárez op Van de Beek. Maar dan moet de ervaren goalgetter natuurlijk wel openstaan voor een vertrek.

In een interview met El País vertelde hij gisteren nog: “Niemand heeft mij wat verteld. Als het de wens van de club is om zonder mij verder te gaan, dan zou het goed zijn als er contact met mij opgenomen wordt, zodat ik weet waar ik aan toe ben.” Mundo Deportivo weet overigens dat Van de Beek wel warm wordt van een mogelijke transfer naar Barça. De Ajax-middenvelder wil zich echter niet gek laten maken, want een jaartje geleden was hij ongelooflijk dicht bij een transfer naar Real Madrid, die uiteindelijk niet doorging.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.