Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Cagliari wil Ajax verlossen van Razvan Marin’

De Italiaanse club Cagliari kan uitkomst bieden voor Ajax-middenvelder Razvan Marin. Volgens Voetbal International willen ze namelijk werk van hem gaan maken.

Marin (24) komt niet voor in de plannen van trainer Erik ten Hag, nadat hij in de eerste weken van de voorbereiding opnieuw geen overtuigende indruk maakte. Zaterdag maakte hij geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het oefenduel met Red Bull Salzburg (1-4 zege).

Of het concreet geïnteresseerde Cagliari hem wil kopen of huren, is op dit moment nog niet bekend. Duidelijk is wel dat Marin niet gaat opleveren wat Ajax een jaar geleden voor hem betaalde aan Standard Luik. De Amsterdammers telden 12,5 miljoen euro neer.

Marin kreeg volgens De Telegraaf lang het voordeel van de twijfel van Ten Hag, maar de trainer ziet inmiddels ook geen heil meer in een langer verblijf van de Roemeens international. Marin heeft onder meer Donny van de Beek, Ryan Gravenberch, Edson Álvarez, Carel Eiting en Kenneth Taylor voor zich.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.