Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dennis Bergkamp binnenkort aan de slag bij Arsenal’

Volgens diverse Engelse media is de kans groot dat Dennis Bergkamp binnenkort aan de slag gaat bij Arsenal. O.a The Sun en The Daily Mail berichten hierover.

Assistent Fredrik Ljungberg vertrok vorige week bij de Gunners en zei: “Ik ben sinds 1998 bij deze club betrokken en ben dankbaar voor alle kansen die ze me hebben gegeven, als speler en als coach. Het is tijd voor iets anders.” Bergkamp moet de Zweed vervangen in het Emirates Stadium, zo luidt de wens van oefenmeester Mikel Arteta.

Een maand geleden liet de voormalige Oranje-international al weten: “Ik moet toegeven dat het weer begint te kriebelen om op het veld te staan. Dat kan als hoofdtrainer zijn, maar ook als lid van de technische staf. We zullen zien wat er gaat gebeuren.”

Daar voegde Bergkamp echter snel aan toe: “Ik heb op dit moment geen contact met Arsenal over een eventuele terugkeer. Laten we afwachten wat er gebeurt als ik een definitief besluit neem over mijn toekomst als trainer. Bij Arsenal terugkeren zou natuurlijk ideaal zijn. Ik heb daar elf jaar gespeeld en de band met de club is nog steeds zeer hecht.” Dat levert hem dus vermoedelijk zijn droombaantje op.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.