Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chidera Ejuke voor 12 miljoen euro naar CSKA Moskou’

Chidera Ejuke staat voor een toptransfer. De aanvaller van Heerenveen kan namelijk vertrekken naar het Russische CSKA Moskou. Volgens de Leeuwarder Courant zou die club maar liefst 12 miljoen euro voor hem willen betalen.

De Friezen kochten hem een jaar geleden voor iets minder dan twee miljoen euro van het Noorse Valerenga. In het afgelopen seizoen was de vleugelaanvaller goed voor negen goals en vier assists in 25 competitiewedstrijden.

Het naderende vertrek van Ejuke is goed nieuws voor technisch manager Gerry Hamstra. Hoewel de Friezen sportief gezien inleveren, komt er nu wel weer financieel ruimte om nieuwe spelers te halen. De selectie van Heerenveen moet op diverse posities versterkt worden en dankzij de miljoenen voor Ejuke kan Hamstra nu investeren. De roep om aankopen werd groter gedurende de voorbereiding, waarin Heerenveen tot dusver alles verloor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.