Voetbal4u.com

‘Ajax wil flink bedrag ontvangen voor Razvan Marin’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het Italiaanse Cagliari wil Ajax en Razvan Marin van elkaar verlossen maar Marc Overmars wil hem niet voor een peulenschil laten gaan. Dit weet Voetbal International te melden.

De Amsterdammers betaalden vorig jaar Standard Luik zo’n 12 miljoen euro en is vastberaden om geen verlies te lijden. Dat betekent dat de international dus wederom tenminste 12 miljoen moet opleveren. Dit meldt Gianluca Di Marzio, de Italiaanse transferexpert, maandagmiddag.

Cagliari en Ajax gaan om de tafel om de transfersom voor Marin te bespreken. De Italiaanse laagvlieger moet echter nog wel rekening met concurrentie houden. Volgens Di Marzio zijn ook Club Brugge en Stade Rennes in de markt. Het staat ieder geval als een paal boven water dat Ajax en Marin van elkaar af willen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *