Voetbal4u.com

OFFICEEL: Feyenoord contracteert ‘Benny’ voor twee jaar

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Feyenoord heeft zich voor de komende twee seizoenen weten te versterken met de Portugese speler Bernardo Silva. Ook hebben ze nog een optie voor twee extra seizoenen in het contract gezet.

“Dit is een grote stap voor mij. Ik ben heel blij om mezelf aan deze grote club te verbinden. Toen ik hier aankwam, was alles zelfs nog groter dan ik dacht”, vertelt de negentienjarige Silva, die afkomstig is van Benfica, op de clubwebsite. Hij gaat in eerste instantie in de Onder 21 van Feyenoord spelen.

Frank Arnesen is als technisch directeur van Feyenoord content met deze deal. “Benny heeft de afgelopen tijd al meegetraind met de selectie van Feyenoord Onder 21. Daar heeft hij een prima indruk achtergelaten. Hij is iemand die in de as van het veld voor rust en controle moet zorgen. Nu nog in Onder 21, maar op termijn hopen we natuurlijk dat hij door kan stromen naar Feyenoord 1.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *