Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Emmen legt aanbieding neer voor Jan-Arie van der Heijden’

FC Emmen heeft een aanbieding gedaan aan Jan-Arie van der Heijden. Dit weet Voetbal International te melden. De verdediger is clubloos nadat hij deze zomer transfervrij vertrok bij Feyenoord.

Van der Heijden staat nu voor een dilemma. Voor zijn transfer naar Feyenoord overwoog de verdediger al een buitenlands avontuur en dit is misschien wel het laatste moment om die ambitie nog een keer waar te maken. Tegelijkertijd is het al bijna eind augustus en kan de routinier ook voor zekerheid kiezen.

De transfervrije oud-Feyenoorder heeft zijn keuze op dit moment nog niet gemaakt, al gaat zijn voorkeur nog altijd uit naar het buitenland. Van der Heijden kwam voor Feyenoord tot 126 wedstrijden en won onder meer de landstitel in 2017.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.