Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek bereikt akkoord met Manchester United’

Donny van de Beek en zijn zaakwaarnemer Guido Albers zijn zo goed als rond met Manchester United. Met dit nieuws pakt het Engelse medium The Daily Mirror uit.

Een jaartje geleden leek het er nog op dat de Oranje-international naar Real Madrid zou vertrekken voor 55 miljoen euro, maar na een akkoord bereikt te hebben met directeur voetbalzaken Marc Overmars haakte De Koninklijke toch af.

Het bovengenoemde dagblad meldt dat United coronakorting krijgt van Ajax: de totale transfersom zou nu uitkomen op 45 miljoen euro, 10 miljoen euro minder dus dan wat de Madrilenen aanvankelijk wilden betalen. De grootmacht uit Manchester heeft overigens nog geen officieel bod uitgebracht op Van de Beek, maar daar komt ergens in de aankomende dagen verandering in.

Oefenmeester Erik ten Hag vertelde na de oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt (2-1 winst) dat er waarschijnlijk geen vervanger komt voor de Ajacied: “Dat is niet direct noodzakelijk. We hebben intern, met Promes, Kudus en Ekkelenkamp, opties voldoende om daar invulling aan te geven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.