Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vertrek Messi is het beste wat Koeman kan overkomen bij Barcelona’

Volgens voormalig voetballer Mido zal het Ronald Koeman alleen maar goed doen als Lionel Messi deze zomer besluit te vertrekken. In Amsterdam merkte de Egyptenaar namelijk dat de trainer moeilijk overweg kan met sterke karakters.

In gesprek met Elwatan Sport vertelt de voormalige spits: “Koeman is een van de beste trainers die ik heb gehad, hij heeft een sterke persoonlijkheid. Maar hij gaat wel veel problemen ervaren als Messi blijft. Het beste wat Koeman kan overkomen is het vertrek van Messi.”

Mido gaat verder met zijn verhaal: “Koeman kan zijn koninkrijk niet bouwen als Messi zich nog in de kleedkamer bevindt. Koeman was mijn coach bij Ajax en het maakt niet uit hoeveel tijd er nu al overheen is gegaan: hij kan nog steeds niet overweg met spelers met een sterk karakter. Hij wil geen speler die een mening heeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.