Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV verhuurt middenvelder aan ADO Den Haag’

Dante Rigo speelt naar verluidt dit seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag. Vorig seizoen werd hij ook al verhuurd maar toen aan Sparta Rotterdam. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Bij Sparta was Aleksander Rankovic, nu de trainer van ADO, vorig jaar overigens nog assistent-trainer. Hij kent Rigo dus maar al te goed.

De genoemde krant schrijft verder: ‘Na het plotselinge vertrek van clubicoon Lex Immers voegt ADO met de naderende komst van Rigo snel een nieuwe middenvelder aan de selectie toe. Rankovic lijkt in een 4-4-2-systeem aan de competitie te beginnen en heeft dus voldoende middenvelders nodig. Vorige week verzekerde ADO zich al van de komst van Spanjaard Pascu.’

‘Met Rigo haalt ADO nu ook een speler die al de nodige ervaring in de eredivisie heeft. Voor Sparta speelde hij afgelopen seizoen zestien competitieduels. Voor PSV kwam hij ook al zeven keer in actie in de eredivisie. Op 18 augustus 2018 maakte hij tegen Fortuna Sittard zijn enige eredivisiedoelpunt. Hij bezorgde PSV daarmee vlak voor tijd een 1-2 overwinning’, aldus het AD tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.