Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord en Twente strijden om 21-jarige Ivoriaan’

Feyenoord en FC Twente zitten achter de handtekening aan van dezelfde speler. Het zou gaan om de clubloze 21-jarige Ivoriaan Koffi Dakoi. Hij zit zonder club nadat zijn contract afliep bij het Mexicaanse Tigres. Hij besloot te willen vertrekken nadat Atlético Madrid interesse in hem toonde.

Maar naast de Spanjaarden is dus ook Feyenoord in de markt voor Dakoi. En de Rotterdammers zijn niet de enige geïnteresseerden uit Nederland; ook FC Twente wordt genoemd. Dakoi is een centrale middenvelder die door Tigres al eens verhuurd werd aan achtereenvolgend USM Porres en Correcaminos, in Mexico. Hij lijkt qua speelstijl wel een beetje op N’Golo Kanté van Chelsea.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.