Voetbal4u.com

Champions League AZ treft Dinamo Kiev in de volgende ronde van de Champions League

In de strijd om plaatsing voor de groepsfase van de Champions League moet AZ proberen om Dinamo Kiev te gaan verslaan. De wedstrijd zal over twee weken gespeeld gaan worden in Oekraine.

AZ zat maandagmiddag in de pot met ploegen die als niet-kampioen een plaats in het hoofdtoernooi van de Champions League willen bemachtigen. De Alkmaarse club was daarbij niet geplaatst en kon drie clubs treffen: Benfica, Dinamo Kiev en AA Gent.

Om 12.13 uur kwam Dynamo Kiev uit de bus als tegenstander. De Oekraïense club eindigde vorig seizoen op de tweede plek in de eigen competitie. De derde voorronde van de Champions League wordt op 15 of 16 september gespeeld. Ook in deze fase van de kwalificatie gaat het om één duel zonder publiek.

Benfica, op papier de zwaarst mogelijke kandidaat-tegenstander van AZ, werd gekoppeld aan PAOK Saloniki. AA Gent treft Rapid Wien. De winnaars van Dinamo Kiev – AZ en AA Gent – Rapid Wien treffen elkaar in de play-offs voor de groepsfase van de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.