Voetbal4u.com

PEC Zwolle versterkt zich met spits van Manchester City

PEC Zwolle heeft zich versterkt met een spits die overkomt van Manchester City. Slobodan Tedic wordt namelijk voor een seizoen gehuurd door de Zwollenaren.”Met Slobodan hebben we een spits gecontracteerd die perfect past bij onze speelstijl”, aldus technisch manager Mike Willems.

 “Hij is lang, atletisch en heeft een neusje voor de goal. Het doet me goed dat het is gelukt hem naar Zwolle te halen, aangezien er vele andere kapers op de kust lagen”, vervolgt Willems op het clubkanaal van PEC. Tedic is nog in afwachting van zijn werkgvergunning en verblijft op het vakantiepark van hoofdsponsor Molecaten, waar hij zijn verplichte quarantaine uitzit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *