Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Bas Dost kan loopbaan voortzetten in Belgie’

Club Brugge wil proberen om Bas Dost over te nemen van Eintracht Frankfurt. Omdat de Bundesliga-club geen Europees voetbal speelt komend jaar, zou hij open staan voor een vertrek.

 Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. De kampioen van België ziet in Dost een ideale nieuwe diepe spits voor het komende Champions League-seizoen. De huidige diepe spits van de regerend Belgisch kampioen, Emmanuel Dennis, zou voor zo’n twintig miljoen euro op weg zijn naar Sheffield United, waardoor Club Brugge voldoende financiële middelen heeft om een opvolger aan te trekken.
De formatie van Ruud Vormer wil een grote naam en ervaren spits binnenhalen met het oog op succes in het miljardenbal komend seizoen. Zodoende wordt ook Mario Mandzukic (34, momenteel zonder club) genoemd als optie in de Belgische media, die eveneens melding maken van de enigszins opvallende interesse in Dost.

Voor Dost moet nog een flinke transfersom op tafel komen, aangezien Eintracht Frankfurt afgelopen jaar nog zeven miljoen euro betaalde voor de Nederlander. Ondanks het forse bedrag en tien doelpunten, kende hij relatief een ongelukkig jaar met veel blessureleed bij de Bundesliga-club, die uiteindelijk wel in de Bundesliga bleef. Eerder speelde Dost voor onder andere VfL Wolfsburg, sc Heerenveen en Sporting Portugal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.