Voetbal4u.com

Spanje ‘Georginio Wijnaldum akkoord met FC Barcelona’

De transfer van Georginio Wijnaldum naar FC Barcelona is nabij. Dit weet het Spaanse medium SPORT te melden.

Barcelona betaalt naar alle waarschijnlijkheid vijftien tot twintig miljoen euro voor de 29-jarige Oranje-international, die bij Liverpool nog een contract tot medio 2021 heeft. Wijnaldum heeft volgens Sport inmiddels zelf al een persoonlijk akkoord bereikt met Barcelona over een contract voor drie seizoenen. In Spanje komt hij natuurlijk zijn oude bondscoach Ronald Koeman tegen.

Barcelona leek ook in de markt voor Donny van de Beek, maar de Ajax-middenvelder zet een dezer dagen zijn handtekening onder een contract bij Manchester United. Wijnaldum wordt in Liverpool vermoedelijk opgevolgd door Thiago, die aanstuurt op een vertrek bij Bayern München omdat hij de Premier League nog een keer wil meemaken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.