Voetbal4u.com

Eredivisie Oranje-international voor twee jaar naar SC Freiburg

Guus Til speelt zo goed als zeker de komende twee seizoenen op huurbasis voor het Duitse SC Freiburg. Dit weet de Telegraaf te melden.

Volgens de krant ligt er een mondeling akkoord tussen beide clubs op tafel. Ook het Algemeen Dagblad meldt dat Til op weg is naar Freiburg. De medische keuring kan nog een dingetje zijn, omdat Til afgelopen zaterdag uitviel met een enkelblessure. Al wel is gebleken dat de kwetsuur niet ernstig is.

Til wekte ook de interesse van PSV, Feyenoord en Rangers. De enkelvoudig international van Oranje wilde in het buitenland actief blijven nadat zijn transfer naar Spartak Moskou niet naar verwachting is verlopen. Hij kende een moeizaam eerste jaar en ook in het nieuwe seizoen veranderde het perspectief niet. Til kreeg in zijn Russische periode onder andere te maken met een trainerswissel en een nieuwe technisch directeur. In de Bundesliga hoopt Til op betere tijden, met als ultieme doel weer in beeld komen bij Oranje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.