Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi naar Real Madrid als ultieme wraak’

Toni Kroos bereid zich momenteel met Duitsland voor voor de wedstrijd tegen Spanje van vanavond. De middenvelder van Real Madrid kreeg tijdens die voorbereiding een vraag over Lionel Messi te verwerken.

Op een persconferentie werd de Real Madrid-middenvelder hoe het zou zijn als Messi naar de eeuwige aartsrivaal vertrekt, als ultieme wraak op het Barça-bestuur. “Ik zou het niet geloven. Ik denk niet dat het kan gebeuren”, aldus Kroos. “Om zoiets te doen, moet je wel écht veel lef hebben.”

De Argentijnse dribbelaar is op weg naar de uitgang bij zijn ooit zo geliefde Barcelona. Vooral Manchester City en Internazionale worden genoemd als mogelijk nieuwe bestemmingen voor Messi. Zijn vertrek werd vooral in gang gezet na de 2-8 afgang tegen Bayern München in de Champions League. Kroos liet eerder al weten dat de Real-selectie daar smadelijk om kon lachen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.