Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wilfred Genee heeft nog altijd ruzie door VI-nasleep’

Het zit nog altijd net lekker tussen Wilfred Genee en Fidan Ekiz. Mediacourant bericht wijst op de Op1-uitzending van begin juli: “Hij vond dat hij te streng was aangepakt door Fidan Ekiz en na de uitzending ging hij zó tekeer dat zelfs zijn vrouw Lili zich ermee begon te bemoeien.

Waar de twee voorheen nog goede tv-collega’s waren – ze belden regelmatig over Hilversumse zaken – is het nu ijzingwekkend stil tussen Fidan en Wilfred. Ze hebben hun ruzie niet bijgelegd, onthult hij.”

Op Radio Veronica vertelde Genee: “Nee, zij heeft mij die avond heel veel geappt en toen heeft ze aan het eind nog geappt van: ‘Nodig me uit bij BNR, The Friday Move, dan gaan we alles bespreken.'” De radioredactie ging hiermee aan de slag. “Toen werd ze uitgenodigd bij The Friday Move en toen zei ze: ‘Nee, dat moet ik doen, want Wilfred is te emotioneel en zijn vrouw is ook wat te emotioneel, dus ik kom maar niet langs.'”

Sidekick Rick Romijn vindt dat onbegrijpelijk. “Dat is alweer een week of zeven of acht geleden. Dan kan het toch wel weer gewoon?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.