Voetbal4u.com

Spanje ‘Georginio Wijnaldum akkoord met Barca, transfer snel geregeld’

Het ziet ernaar uit dat Georginio Wijnaldum zich snel speler van FC Barcelona mag noemen. Volgens het Algemeen Dagblad zou hij namelijk een akkoord hebben bereikt met de Catalaanse gevallen grootmacht.

De krant onthult namelijk: “Barcelona stelt alles in het werk om eerdaags Georginio Wijnaldum vast te kunnen leggen als eerste aankoop voor het nieuwe seizoen. De 29-jarige middenvelder is er volgens ingewijden zelf wel uit met de Spaanse club, de directie van Barcelona denkt de transfersom snel af te kunnen timmeren met Liverpool. Dat bedrag ligt niet al te hoog omdat Wijnaldum nog maar tien maanden onder contract staat op Anfield Road. Voor een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen euro zou de Rotterdammer zijn op te halen bij de kampioen van Engeland.”

Aankomende dinsdag ondergaat Gini een medische keuring in Catalonië: “Dat Wijnaldum in beeld was bij Barca, was al snel duidelijk. Ronald Koeman liet de middenvelder vrijwel direct na zijn stap naar Camp Nou weten dat hij hem graag wilde hebben. Wijnaldum kreeg volgens ingewijden het nadrukkelijke verzoek om zijn aflopende contract niet te verlengen in Engeland. Liverpool leek dat prima te vinden. De clubleiding is al langer van plan middenvelder Thiago Alcántara weg te halen bij Bayern München.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.