Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ekkelenkamp gaat Van de Beek opvolgen bij Ajax’

Ajax verkocht Donny van de Beek onlangs voor 40 miljoen euro aan Manchester United en de kans is groot dat ze zijn vertrek intern gaan opvangen.

“Ze hebben Van de Beek ook gebracht als opvolger van Klaassen. Hij was er toen klaar voor”, stelt FOX Sports-analist Kees Kwakman donderdagavond in Voetbalpraat. Hij denkt dat de ideale opvolger al Ajacied is. “Ik denk dat Ekkelenkamp dat ook is.”

Erik ten Hag lijkt er als Ajax-trainer voorlopig anders naar te kijken. “Hij wil met Promes op tien gaan spelen. En dan heb je nog Tadic en Neres. Ajax heeft volgens mij heel veel mogelijkheden.”

Vincent Schildkamp: “Eiting speelt al jaren bij Jong Ajax. Als hij nu niet bij de eerste twaalf of dertien zit?” Kwakman is duidelijk: “Dan moet hij weg of verhuurd worden. Naar een FC Twente of sc Heerenveen. Zij hadden interesse in hem. Dat zou ik logisch vinden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.