Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: Lisandro Magallan verkast naar Italiaanse promovendus

Ajax-verdediger Lisandro Magallan verkast naar de Italiaanse promovendus Crotone. Dit heeft de club bevestigt via haar digitale huis.

Ajax schrijft: “Ajax en F.C. Crotone hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Lisandro Magallán aan de Italiaanse club die komend seizoen uitkomt in de Serie A. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Het contract van Magallán bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2023.”

In januari 2019 kwam de Argentijn over van Boca Juniors, maar de miljoenenaankoop kwam niet verder dan zes officiële duels. De dubbel in het seizoen 2018-2019 was zodoende vrijwel niet op zijn naam te schrijven. Vorig seizoen verhuurde Ajax hem al aan Deportivo Alavés, maar zij besloten de koopoptie niet te lichten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.