Voetbal4u.com

Spanje ‘Wijnaldum en Depay dichtbij akkoord met FC Barcelona’

Georginio Wijnaldum en Memphis Depay staan voor transfer naar FC Barcelona. De zaakwaarnemers van het tweetal zou al uitgebreid hebben gepraat met het bestuur van de Catalanen.

Depay en Wijnaldum zelf willen maar wat graag naar Barcelona, laat het AD optekenen. Hun contracten bij respectievelijk Liverpool en Olympique Lyonnais lopen nog maar een jaar door en dat betekent dat beide spelers tussen de 10 en de 30 miljoen euro per persoon kunnen worden opgehaald. Dat is voor Barcelona prettig: zij hebben financiële problemen en willen deze zomer niet te veel geld uitgeven om de selectie te renoveren.

Het is nu wachten tot Barcelona weer spelers mag kopen. Pas als er een aantal sterspelers vertrekken is het de Catalanen wegens licentiereglementen van de Spaanse voetbalbond en La Liga weer toegestaan om nieuwe aanwinsten te verwelkomen. Ivan Rakitic vertrok al naar Sevilla en Luis Suárez lijkt op weg naar Juventus, maar vooral het verkopen van Lionel Messi lijkt van belang.

Als de Argentijn weggaat voor een transfersom, die naar verwachting tussen de 100 en 150 miljoen euro zal liggen, kan het snel gaan met de deals voor Wijnaldum en Depay. Die zijn zo goed als uitonderhandeld en moeten alleen nog wachten op een einde van de soap rondom Messi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.