Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona akkoord over transfersom voor Memphis Depay’

Het ziet ernaar uit dat Memphis Depay volgend seizoen zijn minuten gaat maken in het shirt van FC Barcelona. Het medium TeamTalk weet namelijk te melden dat Barcelona en Lyon een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 40 miljoen euro.

Volgens het eerdergenoemde medium zet Barça een grote stap in het heropbouwen van de club nu er een akkoord is bereikt met Olympique Lyon. Depay zou voor een bedrag van 40 miljoen euro de overstap mogen maken en daar gaat de Spaanse topclub mee akkoord.

Daarmee verslaat Barcelona onder meer Manchester United. De Premier League-club dacht er recent over na om de voormalig PSV’er terug te halen naar de club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.