Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag gooit Sergino Dest uit de basiself van Ajax’

Erik ten Hag lijkt komend seizoen de voorkeur te geven aan Noussair Mazroui voor op de rechtsbackpositie. ESPN nam contact op met de presentator van FOX Sports en informeerde naar de concurrentiestrijd tussen Mazraoui en Sergiño Dest.

“Hij is zijn plek al kwijt”, stelt Van Gangelen. In zijn optiek gaat Dest genoeg minuten maken door het volle speelschema, maar op dit moment zou de international van Marokko dus de voorkeur genieten.

Dest klopte een jaar geleden Mazraoui in de voorbereiding en groeide daarna uit tot een sensatie. Dat leidde zelfs tot veel transfergeruchten. Zo klopten Bayern München, FC Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain naar verluidt voor hem aan de afgelopen maanden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.