Voetbal4u.com

Eredivisie Mike van der Hoorn tekent bij Arminia Bielefeld

Mike van der Hoorn zet zijn carriere voort in de Bundesliga. Hij heeft namelijk een contract voor drie seizoenen getekend bij Arminia Bielefeld. Hij komt over van Swansea City.

De laatste vier jaar stond Van der Hoorn op de loonlijst in Wales. In zijn eerste twee seizoenen speelde Swansea City in de Premier League, de laatste twee jaar was de Welshe club actief in het Championship. Deze zomer liep het contract van Van der Hoorn bij Swansea City af, waardoor hij op zoek kon gaan naar een nieuwe uitdaging.

Die heeft hij gevonden bij de Duitse promovendus Arminia Bielefeld. “We zijn blij dat we Mike hebben aangetrokken. We hielden hem sinds zijn tijd bij Ajax in de gaten en zijn ervan overtuigd dat hij onze defensie met zijn ervaring en manier van spelen nog meer stabiliteit geeft”, aldus Samir Arabi, sportief directeur van de Duitse club. “Met zijn kwaliteiten past hij heel goed in ons systeem”, reageert trainer Uwe Neuhaus.

Van der Hoorn geeft aan dat Arabi en Neuhaus hem hebben overtuigd zijn toekomst te verbinden aan de Duitse club. “Ik had ook contact met andere club, maar kreeg het beste gevoel bij Arminia. Toen ik jong was, droomde ik ervan ooit in de Bundesliga te spelen. Het is een van de sterkste competities ter wereld”, zegt Van der Hoorn, die blij is dat hij wat dichter bij huis gaat voetballen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.