Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Ricardo van Rhijn staat voor avontuur bij Montpellier’

Ricardo van Rhijn kan zijn carriere voortzetten in Frankrijk. Het Franse Montpellier wil hem namelijk graag binden. Dit weet Voetbal International te melden. Toch moeten ze eerst verkopen voordat ze hem kunnen aantrekken.

Van Rhijn is vanwege zijn transfervrije status voor veel clubs een interessante speler. De verdediger lag tot voor kort vast bij sc Heerenveen. De Friese club deed hem een aanbieding om langer te blijven, maar Van Rhijn besloot zijn heil elders te zoeken. Vanuit het buitenland was er interesse van onder meer OFI Kreta, Amiens, Maccabi Haifa en Panathinaikos. Ook Nederlandse toonden belangstelling.

Zo legde Van Rhijn een aanbieding van ADO Den Haag naast zich neer, maar heeft hij nog wel contact met Willem II. De Tilburgers kunnen de vierde Nederlandse club van de verdediger worden. Van Rhijn begon zijn loopbaan bij Ajax en speelde de laatste jaren bij Club Brugge, AZ en Heerenveen


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.