Voetbal4u.com

Eredivisie Steven Bergwijn probeerde Van de Beek-transfer te kapen

Donny van de Beek staat aankomend seizoen onder contract bij Manchester United maar als het aan Steven Bergwijn lag had hij voor Tottenham gekozen. De Tottenham Hotspur-aanvaller probeerde Van de Beek over te halen om naar Londen te komen.

“Ik moet zeggen dat hij nog wel even een appje stuurde”, lacht Van de Beek tijdens de persconferentie na de wedstrijd tegen Polen in gesprek met FOX Sports. “Kom je nog naar ons of niet? Nee, we hebben wel vaker contact. We hebben vroeger heel lang samengespeeld bij Ajax en eigenlijk altijd contact gehouden. Ik denk dat we elkaar snel weer zien”, doelt Van de Beek op de wedstrijden tussen United en Spurs.

“Tuurlijk heb je het daar over samen”, vervolgt Van de Beek. “Dat bespreek je wel met elkaar ja.” De Ajax-middenvelder vertrok voor een bedrag van 39 miljoen euro naar Old Trafford, waar hij een middenveld kan gaan vormen met sterren als Paul Pogba en Bruno Fernandes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.