Voetbal4u.com

Eredivisie PSV zag driemaal een bod op Premier League-speler afgewezen worden

PSV is inmiddels met Phillip Max voorzien op de linksbackpositie maar lang zaten ze achter Patrick van Aanholt aan.

“Ik zit nu in mijn laatste contractjaar, de verbintenis loopt komende zomer af. Maar ik heb nog niet gesproken met Palace, mijn agent ook niet. Zolang ik hier speel geef ik alles voor de club, maar ik weet niet wat er gaat gebeuren. Afgelopen winter deed PSV wel aanbiedingen, drie zelfs, maar die werden allemaal afgewezen. Zelf dacht ik er wel aan om terug naar huis te gaan, ja”, vertelt Van Aanholt in The Beautifull Game Podcast.

Van Aanholt speelde wel al eens in de Eredivisie, maar dat was slechts op huurbasis; als speler van Chelsea bij Vitesse. Ooit hoopt hij terug te keren in Nederland, ook vanwege zijn vrouw en kinderen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.